Medarbejderklubben

Indhold for Medarbejderklubben

Aktuelle tilbud

 • Cirkus Arena 02.04

  Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i verdensklasse med årets mest spektakulære familieforestilling 'Cirkus ifølge Bubber og Julie 3'!

  Sammen med Bubber og Julie vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

  Se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans.

  Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 3-mands pyramide på line. Den balancerende troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul.

  Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.

  Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 4 ledsagere
  Bellahøj. 2. april kl. 15.30 - tilmelding fra den 6.02.kl. 19.00 
  Biletprisen er kr. 100,- pr. deltager


  Du vil modtage nærmere besked om rigtige arrangementsbilletter i ugerne op til arrangementet.

   

   

 • Banko og spisning 19.04

  Medarbejderklubben byder på et let buffet og derefter 10 spil banko. Tag din kollega under armen til en hyggelig aften i Rådhuskælderen.

  Arrangementet er kun for medarbejdere
  Rådhuskælderen, den 19. april 2023 kl. 17.30
  Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig

 • Humlebæk Mejeri - vin & ost 28.04

  Humlebæk Mejeri er et lille mejeri, der er startet helt fra bunden. Humlebæk Mejeri udspringer fra specialforretningen Specialiteten.dk, der holder til på Strandvejen i Humlebæk.

  Formålet med mejeriet er at producere unikke mejeriprodukter, sådan som produkterne oprindeligt blev fremstillet. Fremstillingsteknikker, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten, med respekt for råvaren og hvor vi virkelig skal kunne smage forskel.

  Mejerist Brian Nørtoft fortæller om sit mejeri og der serveres lækkert ostebord og vine.
   

  Arrangementet er for medarbejdere og du kan medbringe en ledsager 
  Humlebæk Mejeri, Hørsholmvej 3, den 28. april 2023 kl. 18.30
  Prisen er kr. 120,- pr. billet

  Du behøver ikke printe billetter - Arrangør Jonna medbringer en deltagerliste

 • Dopha koncert 03.05

  Efter en hæsblæsende sommer foran tusindvis af jublende publikummer på toneangivende festivaler som Roskilde Festival, Northside, Heartland, Musik i Lejet og Smukfest, har Dopha netop udgivet sin nyeste single ´Frenemies´. d

   

  I foråret 2023 fortsætter triumfen når Dopha og hendes band spiller hendes største hits fra debutalbummet, så som ’The Game’ og ’Happy For Me’, samt sange fra det kommende album. Publikum kan glæde sig til at opleve Dopha’s mix af rørende ballader fyldt med storhed og legende melodier, som man ikke kan lade være med at danse til, og Dopha og band leverer et råt og rocket lydbillede, der går perfekt i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Toldkammeret , den 3. maj 2023 kl. 19.30 - tilmelding fra 13.03
  Arrangementet koster kr. 65,- pr. deltager.

  Du vil modtage nærmere besked om billetter til arrangementet

   

 • Rundvisning i fugleparken 15.05

  Rundvisning i Zoologisk fuglepark med over 200 fuglearter i alle størrelser fra alle verdensdele. I Tropehuset på 600 kvm kan du gå rundt blandt et væld af fritflyvende eksotiske fugle og her er også en bestand på omkring 30 arter af padder og krybdyr. 

  I Parken finder du også en lang række pattedyr f.eks. egernaber, kænguruer og de afrikanske dværggeder, der gerne lader sig klappe. Senest er en flok charmerende surikater kommet til. De bor sammen med de store sporeskildpadder.

  Nogle af dyrene lever frit i parken. Du kan møde påfugle, dværgpapegøjer og silkeaber på din vej rundt, og du skal ikke blive overrasket, hvis du møder et par af de store araer.

  Du får en rundvisning i parken og kommer helt tæt på dyrene. Der vil være en sandwich til alle - du er velkommen til at medbringe egen mad og kan desuden købe drikkevarer og is. 

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 4 ledsagere
  Zoologisk Fuglepark, Sodemarksvej 22, Græsted den 15. maj kl. 17.00 og kl. 18.30 
  Arrangementet koster kr. 85,- pr. voksen, kr. 50,- for børn under 11 år og børn under 2 år er gratis

  Du behøver ikke printe billetten, arrangør fra medarbejderklubben medbringer deltagerliste

 • Ragnarok i Ulvedalene 24.05

  Hvem og hvad vil overleve, når verden omsluttes af ragnaroks mørke i denne storslåede familieforestilling om det endelige slag mellem guder og jætter? Kim Fupz Aakeson fletter flere af den nordiske mytologis mest kendte myter sammen i en humoristisk og tankevækkende fortælling, der er skabt til det store format i skoven og Heinrich Christensen iscenesætter med garanti for kamp og magi i Ulvedalene.

  Anbefales fra 8 år.

  Husk varmt tøj (regntøj efter vejret) og måske et tæppe - det bliver koldt henad aften. 

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 4 ledsagere
  Dyrehaven, den 24. maj 2023 kl. 20.30 - tilmelding fra d. 27.02 
  Billetpriser: voksne kr. 165, unge 12-24 år kr. 110,-, børn t.o.m. 11 år kr. 90,-

  Du vil modtage nærmere besked om rigtige arrangementsbilletter i ugerne op til arrangementet.

   

 • Græsted Revy - forpremiere 08.06

  Kom med til forpremiere på Græsted Revyen "Aldrig set før" - et forrygende sketchshow med Sofie Stougaard, Farshad Kholghi og René Richardt, samt et velspillende revyorkester under ledelse af kapelmester Henrik Schrøder.

  Prisen er inklusiv Græsted Kro´s sommerbuffet, drikkevarer er på egen regning.

   

  Som medarbejdere i kommunen skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Græsted Kro, den 08. juni 2023 kl. 17.30 - tilmelding fra 27.03 kl. 19.00
  Arrangementet koster kr. 175,- pr. deltager.

  Du modtager besked om indgangsbilletter op til arrangementet 

   

 • Kajaktur i Københavns kanaler 09.06

  Tag med Kajakhotellets guider rundt i kajak i Christianshavns kanaler og Københavns Havn. Nyd de arkitektoniske perler og historiske bygninger fra kajakken, mens du glider afsted gennem kanalerne med pagajen i hånden. Turene foregår i et roligt tempo, hvor der er tid og plads til at hygge og snakke.

  Kajakkerne er dobbelt havkajakker og sit-on-top kajakker, dvs. at man sidder ovenpå. Kajakkerne er meget stabile og lette at manøvrere. Alle, både begyndere og øvede, kan være med.

  Undervejs holder vi en lille drikkepause på vandet og arrangementet varer 1½ time. 

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet  og du kan medbringe 1 ledsager
  Kalvebo Brygge 7, d. 9. juni kl. 17.30 - tilmelding 17.04 kl. 19.00
  ​Prisen pr. deltager er kr. 200,-

   

  Du behøver ikke printe billetten, arrangør fra medarbejderklubben medbringer deltagerliste.

 • Esrum Kloster øl festival 17.06

  Duften af frisktappet øl breder sig i Esrum, når området fyldes til randen med klosterøl, mikrobryg og håndbryg. Fyld øldepoterne op med kvalitetsøl, og få en snak med ligesindede ølnørder om smagsnuancer og bryggeteknik. Mød brygmesteren over en smagsprøve på hans – eller hendes – hjemmebryg, slå jer ned på de grønne områder med god mad eller køb det gode øl med hjem.

  MIKROBRYG, HÅNDBRYG OG KLOSTERBRYG
  Mød brygmestrene fra danske nano- og mikrobryggerier. Smag deres øl og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger man forbi håndbryggerne, som Esrum Kloster slår et særlig slag for i år, smager man med garanti noget, man ikke har smagt før! Her kan både den garvede brygger og den nysgerrige ølaspirant blive klogere på typer af øl og selve ølbrygningen. I Klosterøl-afdelingen deler fagkyndige ud af viden og smagsprøver på Klosterøl fra hele verden – Belgiske trappistøl, polsk munkebryg og øl brygget efter historiske opskrifter. På festivalen møder du ca 50 forskellige bryggerier.

  MAD OG UNDERHOLDNING
  Der skal også være plads til pause, snak, grin og hygge. Kort sagt er Ølfestivalen mere end bare en ”ølsmagning”. Festivalpladsen er et oplevelsesrum på de grønne arealer, hvor man kan slå sig ned blandt fun facts og kulørte lamper og få en pause, en bid mad, og en snak. Madboderne byder varme og kolde retter - og snacks til at tage med rundt. I det store telt, kan man dagen igennem opleve forskellig underholdning, ligesom man kan dyste mod hinanden i viden og styrke.

  NORDSJÆLLANDS HYGGELIGSTE ØLFESTIVAL!
  Esrum Kloster og Møllegård ligger smukt midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og emmer af historie og stemning. De historiske bygninger tager sig godt ud, når de fyldes med bryggere og gæster. Festivalen afholdes primært på det området omkring ”Møllegården”, som består af en historisk vandmølle og stråtækte længer. Esrum Kloster ligger i noget af Nordsjællands smukkeste natur, der selvfølgelig også er en del af festivalen. På den grønne festivalplads kan man smage øl, slå sig ned på en grøn plet og spise, eller udforske festivalpladsen.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Esrum Kloster, den 17. juni 2023 kl. 11.00-20.00 - tilmelding 27.03 kl. 19.00
  Arrangementet koster kr. 150,- pr. deltager, det dækker entre og 10 smagepoletter 

  Du vil modtage nærmere besked på mail vedrørende entrebillet og smagepoletter i ugeren op til arrangementet. 

 • Indiana Jones 29.06

  Kom til premiere på adventurefilmen 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' er nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog.

  Filmen foregår med rumkapløbet som bagtæppe og vil udspille sig i 1969, hvor amerikanerne går benhårdt efter at blive de første på månen, det før Rusland. En ubehagelig sandhed går dog imidlertid op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister.

  På rollelisten finder man bl.a. danske Mads Mikkelsen som nazi-skurken og rumforskeren Voller, der delvist er inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som blev NASA-ingeniør.

  Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som han første gang spillede i 1981 i Raiders of the Lost Ark.

  Som medarbejder skal du selv deltage og du kna medbringe optil 4 ledsagere 
  Humlebio 29. juni kl. 17.00 - tilmelding fra den 8. maj kl. 19.00
  Deltagerpris kr. 35,-

 • Kanalrundfart i København 12.08
  Sejl ud i Københavns historiske havn og se byen fra en ny vinkel, mens guiden fortæller om Københavns smukke bygninger, historiske, fredede huse og nye arkitektoniske mesterværker. Kanalrundfarten tager dig blandt andet med forbi Børsen, Operaen, Skuespilhuset, Den Sorte Diamant og den verdensberømte Lille Havfrue. Bådturen går også rundt i de charmerende og livlige kanaler på Christianshavn.
   
  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 4 ledsagere
  Canal Tours, Nyhavnsbroen den 12.08 kl. 10.50, båden sejler kl. 11.00 - tilmelding fra 19.06 kl. 19.00
  Arragementet er gratis

  Du behøver ikke printe billetten

   

   

 • Østkyst Hustlers koncert 26.10

  Østkyst Hustlers tager ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgav de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også mere end femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

  Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

  Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live. Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener.

  De har gjort det mange gange før, og i 2023 gør de det igen

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Kulturværftet, den 26. oktober kl. 20.00 - tilmelding fra 4.09  kl 19.00
  Billetterne koster kr. 135,- pr. deltager.

  Du vil modtage nærmere besked om billetter på mail

 • Alax Vargas koncert 24.11

  Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den anden, lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som Årets Danske Sanger ved Danish Music Awards. 

  Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryk tager Alex Vargas med på tour, når han til efteråret 2023 rejser landet rundt med sit orkester, BIG BIG MACHINE.

   

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Kulturværftet, den 24. november 2023 kl. 20.00
  Arrangementet koster kr. 155,- pr. deltager.

  Du vil modtagere nærmere besked om billetter til arangementet

   

 • Juletur til Lübeck, lørdag 09.12

  Tag med Medarbejderklubben på årets hyggelige tur til "Julemarkedernes Flagskib" i Lübeck, 
  hvor den gamle bydel Altstadt er tryllet om med festligt lys, julestjerner og pyntede juletræer.

  Gå en tur gennem de mange dekorerede gader og besøg jule- og kunsthåndværkermarkederne med et 
  hav af boder med gaver, glühwein og alle de forskellige lokale specialiteter, der forkæler smagsløgene. 

  Nyd duften af brændte mandler, gløgg, bolsjer, slik og ikke mindst de ristede pølser fra de mange boder 
  eller besøg den legendariske Café Niederegger - marcipanens højborg.

  I bussen på vej til Lübeck bliver I trakteret med kaffe, the, juice/vand og sandwich
  og der gøres stop ved Fleggaard i Heiligenhafen, hvor indkøb med fordel kan forudbestilles.

  De tilmeldte får ugen før turen en mail med yderligere information.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune, du skal selv deltage og kan medbringe 1 ledsager
  Afgang fra Fredensborg Rådhus, lørdag d. 9. december 2023 kl. 7.00 - tilmelding fra den 9.10 kl. 19.00
  Deltagerprisen er kr. 160,-  

  Du modtager ikke billet - arrangør for medarbejderklubben medbringer deltagerliste 

   

Om Medarbejder­klu­bbe­n


Medarbejderklubben arrangerer gode oplevelser og sjove arrangementer for medarbejdere i Fredensborg Kommune.

Det koster ikke noget at være medlem og du ansøger ikke om medlemsskab. Du tilmelder dig kun de arrangementer, som du har lyst til at deltage i. 

Nogle arrangementer er kun for medarbejdere, mens andre er med ledsager og nogle gange kan du tage dine børn / børnebørn med. I så fald er det tydeligt markeret ud for hvert arrangement.

Medarbejder­klu­bbe­ns arrangement­sgr­upp­e

Har du ideer til arrangementer eller ros og ris, er du meget velkommen til at kontakte Medarbejderklubbens arrangementsgruppe.

Indhold for Medarbejderklubben

Brug for hjælp

Har du problemer med den elektroniske tilmelding - kan du kontakte Sanja på 72 56 56 25

Du vil modtage besked på mail om ombytning af billetter i ugerne op til arrangementet.

 

Nyt om Nyt 

Vil du gerne have besked om Nyt fra Medarbejderklubben i din mail? 

Så tilmeld dig Nyhedsbrev her