Medarbejderklubben

Indhold for Medarbejderklubben

Aktuelle tilbud

 • Humlebæk Mejeri - ost & vin 01.03

  Humlebæk Mejeri er et lille mejeri, der er startet helt fra bunden. Humlebæk Mejeri udspringer fra specialforretningen Specialiteten.dk, der holder til på Strandvejen i Humlebæk.

  Formålet med mejeriet er at producere unikke mejeriprodukter, sådan som produkterne oprindeligt blev fremstillet. Fremstillingsteknikker, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten, med respekt for råvaren og hvor vi virkelig skal kunne smage forskel.

  Mejerist Brian Nørtoft fortæller om sit mejeri og der serveres lækkert ostebord og vine.

  Arrangementet er for medarbejdere og du kan medbringe en ledsager 
  Humlebæk Mejeri, Hørsholmvej 3, den 1. marts 2024 kl. 18.30 - tilemding fra 08.01 kl. 19.00
  Prisen er kr. 150,- pr. deltager

  Du behøver ikke printe billetter - Arrangør Jonna medbringer en deltagerliste

 • Blæst 02.03

  Blæst har taget Danmark med storm med hits som Lad Mig Gå, Sover Du Nu, P3s Uundgåelige Ego, kæmpehittet Juice, som også modtog P3 Guld Lytterhittet, All In feat. Lamin og senest Videre, som hele efteråret har været en af de mest spillede sange på dansk radio.

  EP’en Stiv Kuling udkom sidste år og var længe et af de mest streamede værker i Danmark, ligesom det blev fremhævet på flere mediers lister over årets album.

  Selvom bandet endnu er forholdsvis unge på den danske musikscene, har de allerede spillet på flere af landets største scener og festivaler. Bl.a. fik de i 2023 æren af at åbne den ikoniske hovedscene, Orange Scene med en koncert, der blev den bedst besøgte åbning af Orange Scene nogensinde med mere end 70.000 publikummer.

  Glæd dig til store danske popsange, funky rytmer og Fernanda Rosas karismatiske vokal på de opløftende melodier.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Kulturværftet, den 2. marts kl. 20.00 - tilmelding fra den 8.01 kl. 19.00
  Arrangementet koster kr. 125,- pr. deltager.

  Du vil modtagere nærmere besked om billetter til arangementet

   

 • Cirkus Arena 06.04

  Cirkus Arena fortsætter succesen med årets mest spektakulære og storslåede cirkusforestilling - en magisk oplevelse som samler alle generationer. Sammen med Bubber og Malene vil I opleve prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

  Bubber er tilbage som sprechstallmeister, i 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra den danske poptrio Sukkerchok, som har storhittet med sangene "Det' Det" og "Hvor Som Helst – Når Som Helst". Malene er kendt som børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klumps Julekalender, og hun står bag børneuniverset "Malene fra Villa Violvej", hvor hun underholder med skønne sang-hits.

  ÅRETS MEST SPEKTAKULÆRE SHOW
  Bliv forbløffet over luftartisten Morevas fortryllende bevægelser, når hun svinger i sit silkelagen under teltdugen. I manegen er æstetikken i højsædet, når den verdensberømte håndstandsartist Izossimov indtager de utroligste kropsstillinger. Oplev også nervepirrende bungee-akrobatik i spring fra teltets top og cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer i deres nyopfundne balancenummer, hvor de bærer hinanden på de mest umulige måder – og sætter tiden i stå.

  Glæd dig også til bl.a. at opleve magi, farefuld action og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser samt de fjollede æsler, der også har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!

  Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 4 ledsagere
  Bellahøj den 6. april kl. 15.30 - tilmelding fra den 15.01 kl. 19.00
  Pris pr. deltager kr. 100,-

  Du vil modtage nærmere besked om rigtige arrangementsbilletter op til arrangementet. 

   

   

   

 • Sigurd fortæller om naturvidenskab 06.04

  Hvorfor skinner Solen? Hvor langt er der til Månen? Hvad var Big Bang? Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

  Sigurd Barrett turnerer igen med sin underholdende og formidlende teaterkoncert om naturvidenskab baseret på hans populære bog Sigurd fortæller om naturvidenskab.

  Sammen med multikunstneren Eskild Dohn tager Sigurd publikum med på en forrygende rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål?

  I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad mod en mere bæredygtig livsstil?

  Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter. Forestillingen er for børn fra 5 år.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe optil 4 ledsagere
  Trommen, den 06. april kl. 15.00 - tilmelding fra den 15.01 kl. 19.00
  Billetterne koster kr. 70,- pr. deltager.

  Du vil modtage nærmere besked om billetter på mail op til arrangementet.

 • Teater - Kvinde kend din krop 24.04

  KVINDE KEND DIN KROP er  Mungo-klassikeren over dem alle – det  hyperpopulære “take” på bestsellerbogen af samme navn. Det er publikumssuccesen der aldrig stopper. Gennem mere end 10 år har denne forestilling samlet helt op til fire generationer på samme tid og spiller konstant for udsolgte sale.

  Den skelsættende bog vakte opsigt på grænsen til ramaskrig, da den udkom første gang i 1975. Og dette er den første dramatisering af de populære og indflydelsesrige bøger om kvinder og krop. Som rødstrømpernes kampskrift i kvindelig selvopdagelse og selvrespekt var den revolutionær. Siden er den blevet ikonisk og efterfølgende har hvert årti fået sin årgang af bogen.

  KVINDE KEND DIN KROP udspiller sig som en collage af udtræk fra bøgernes vejledninger, vævet sammen af tanker, følelser og erfaringer fra virkelighedens kvindeliv. Tilsat humor går det over kvinderoller, orgasme og overgangsalder til nyere fænomener som plastikkirurgi og stress. Så tag veninderne, mor og datter med under armen til en kærlig og nuanceret hyldest til kvinder i alle aldre.

  Og glem ikke far og søn. For man(d) kan da aldrig lære nok om kvinder og kroppe.

  Fra 15 år

  Som medarbejder i kommunen skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Mungo Park, 24. april 2024 kl. 20.00 - tilmelding fra 05.02 kl. 19.00
  Deltagerpris kr. 75,- 

  Du vil modtage nærmere besked vedrørende billetter forud for arrangementet.

 • Jota chokoladeværksted 14.05

  Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984, men den lille Chokoladefabrik har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København, og siden april 2008 i Gilleleje.

  Jota chokolade fortæller om historien og deres virksomhed, samt byder på smagsprøver af råvarer og færdigvarer. Derudover vil det være en kop kaffe eller te, visning af overtrækning af flødeboller og hver deltager får 4 stk. med hjem.

  Der kan købes ind i butikken med rabat den dag og arrangementet varer ca. 1½ time 

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Jota chokoladeværksted, den 14. maj kl. 17.00 - tilmelding fra den 25.03 kl. 19.00
  Arrangementet koster kr. 100,- pr. deltager 

  Arrangør fra medarbejderklubben medbringer deltagerliste og vi mødes kl. 16.50 foran chokoladeværkstedet i Gilleje, Stæremosen 49.

 • Sejltur og brunch 26.05

  Tag med på en tidlig sejltur på Furesø med Baadfarten og slut af med en veltillavet brunchbuffet på Frederikdal Hotel. 

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet  og du kan medbringe 1 ledsager
  Frederiksdal Hotel, d. 26. maj kl. 10.00 - tilmelding fra den 25.03 kl. 19.00
  ​Prisen pr. deltager kr. 210,-

  Arrangør fra medarbejderklubben medbringer deltagerliste og vi mødes ved Frederiksdal Hotel, Frderiksdalvej 360, Kgs. Lyngby kl. 9.50.

 • Græsted revy - forpremiere 07.06

  Forpremiere i Græstedrevyen "Nu med mening". I år med René Richardt, Jesper Lohmann og Fashad Kholghi og igen igen med det velspilledende revyorkester under ledelse af Henrik Schrøder. Aftenen byder på revy og kroens sommerbuffet samt kaffe. Drikkevarer til maden og efterfølgende er på egen regning.
     

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Græsted Kro, den 07.06  kl. 17.30, - tilmelding fra 25.03 kl. 19.00
  Arragementet koster 165,- pr. deltager

  Du behøver ikke printe billetten, Græsted Kro er opmærksomme på deltagere fra Fredensborg Kommune.

   

   

 • Skål - en berusende byvandring 26.06

  En berusende byvandring gennem København i fodsporene på fulde munke, bægersvingende sømænd og sippende adelsfrøkener. Der er intet som et godt glas, og gerne i godt lag. Sådan har man tænkt til alle tider. Danmarkshistoriens kapitler og krinkelkroge genlyder af smadrede kroningsglas, poeters åndfuldheder i de sene timer på minefeltets ikoniske værtshuse og munkenes bryggekar, der til sidst kun havde det tynde øl tilbage. På denne tur fortæller vi om øl- og vintraditioner gennem hundreder af år, og hvordan de er knyttet til steder og mennesker i det gamle København. Og hvis du tror, at Christian den Fjerde var et dyrt bekendtskab for Danmark med tabte krige og sin hang til dyre bygningsværker, så skal du da bare se indkøbslisten til drikkevarer og glas ved hans kroningsfest!

  Der blivere budt på smagsprøver undervejs og turen tager ca. 2 timer.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe 1 ledsager
  Nyhavn den 26.06 kl. 18.00 - billetter sælges fra 15.04 kl. 19.00
  Arrangementet koster kr. 125,- pr. deltager.
   
  Du behøver ikke printe billetten, arrangør fra medarbejderklubben medbringer deltagerliste. Vi mødes ved mindeankeret i Nyhavn kl.  17.50.
 • Bondegårdstur på Barresøgård 08.06

  Barresøgaard er specielt indrettet til  at vise den mangfoldighed  der en gang var på alle gårde.  

  Alle dyrene skal fodres. Hestene skal have gulerødder, det samme med køerne. Grisene skal der også ses til, samt fårene og om foråret er der måske lam, der skal have sutteflaske. Hønsene og kyllingerne skal også fodres og kæles. Det samme gælder  ænder og høns, og der skal skal samles æg. Bondegårdsdyrene er vant til små børn.
  Der vil blive serveret kaffe, the, saft, friskbagt brød, marmelade, honning m.m. Alt sammen ØKO-naturligvis! 

   

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 4 ledsagere
  Barresøgård den 08. juni kl. 11.00 - tilmelding fra 25.03 
  Deltagerpris kr. 65,- pr. deltager., 

  Du behøver ikke billet, arrangør medbringer deltagerliste. Vi mødes på Barresøgård, Slangerupvej 29, Lynge kl. 10.55.

Om Medarbejder­klu­bbe­n


Medarbejderklubben arrangerer gode oplevelser og sjove arrangementer for medarbejdere i Fredensborg Kommune.

Det koster ikke noget at være medlem og du ansøger ikke om medlemsskab. Du tilmelder dig kun de arrangementer, som du har lyst til at deltage i. 

Nogle arrangementer er kun for medarbejdere, mens andre er med ledsager og nogle gange kan du tage dine børn / børnebørn med. I så fald er det tydeligt markeret ud for hvert arrangement.

Medarbejder­klu­bbe­ns arrangement­sgr­upp­e

Har du ideer til arrangementer eller ros og ris, er du meget velkommen til at kontakte Medarbejderklubbens arrangementsgruppe.

Indhold for Medarbejderklubben

Brug for hjælp

Har du problemer med den elektroniske tilmelding - kan du kontakte Mia på 72 56 20 59

Du vil modtage besked på mail om ombytning af billetter i ugerne op til et arrangement.

 

Nyt om Nyt 

Vil du gerne have besked om Nyt fra Medarbejderklubben i din mail? 

Så tilmeld dig Nyhedsbrev her