Personalepolitik, sundhedsordning og vejledninger

Indhold for Personalepolitik, sundhedsordning og vejledninger

Personalepo­lit­ikk­en

I Fredensborg Kommune har vi en vifte af retningslinjer og vejledninger i relation til det personalepolitiske område, som du finder på denne side. Vejledninger, som vedrører arbejdsmiljø finder du under MED og Arbejdsmiljø, klik for at læse mere. 

Personalepolitikken 
Vi vil være i front som en attraktiv arbejdsplads og vores personalepolitik giver nyttig viden, om hvad det vil sige at være ansat i Fredensborg Kommune og er et aktivt redskab i håndtering af forskellige personaleforhold.

Læs personalepolitikken "Et godt sted at arbejde".

God adfærd i det offentlige

God adfærd i det offentlige 
KL, Personalestyrelsen og Danske Regioner har lavet en vejledning om ”God adfærd i det offentlige”.

Vejledningen retter sig mod alle offentligt ansatte og indeholder en beskrivelse af de regler og vilkår, som gælder i den offentlige sektor i forhold til medarbejderes og arbejdsgiveres adfærd.

Når du er syg

Når du er syg 
En arbejdsplads med nærvær er en arbejdsplads, hvor vi godt kan lide at gå på arbejde. Vejledningen "Mere nærvær, mindre fravær" fortæller, hvordan vi fremmer trivsel og håndterer sygefravær i Fredensborg Kommune. Læs "Mere nærvær - mindre fravær" - og bemærk særligt side 4, hvor der en nem oversigt over forventninger og praksis, når du er syg. 

Sundhedsord­nin­g og røgfri arbejdsplad­s

Indhold for Personalepolitik, sundhedsordning og vejledninger