OfficeFit

OfficeFit - hvorfor? 

I forbindelse med vores sundhedsfremmetiltag i Fredensborg Kommune, arbejder vi også med de konsekvenser der kan være af mere stillesiddende arbejde, og vi har fokus på den fysisk inaktivitet, og de sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser det kan have.

På Rådhuset er der en stor gruppe medarbejdere, der sidder ned det meste af dagen. Andre steder i kommunen sidder der også medarbejdere med primært administrative opgaver, hvor de også tilbringer det meste af deres arbejdsdag foran en computer.

For at ændre den stillesiddende adfærd og motivere til mere bevægelse i arbejdstiden vil vi gerne introducere OfficeFit.

OfficeFit arbejder med at fremme sundhed og bevægelse på arbejdspladsen. OfficeFit tilbyder blandt andet en pakke med aktivt kontorudstyr til 15-20 personer. Pakken indeholder: Gå-bånd, cykel og aktivitetstand med antistress bolde, vippebræt, balancepuder, aflastningsmåtter, træningselastikker, håndtrænere og stepmaskiner.

Der er også et udvalg af træningsvideoer og en app der kan bruges til at motivere til mere aktivitet i løbet af arbejdsdagen.

Hvis du synes det lyder som et godt tilbud, skal du drøfte det med din centerchef, som så kan tage kontakt til arbejdsmiljøkonsulent Bo Saarde